Produkt, rangert etter proteininnhold: |
Protein % |
Fett % |
Karbohydrat % |
|
|
|
|
Tørrfisk |
78,5 |
1,4 |
0 |
Klippfisk, saltet og tørket |
37,8 |
1 |
0 |
Akkar, tiarmet blekksprut, kokt |
30,2 |
3,3 |
0 |
Rogn, torsk, kokt |
27 |
1,9 |
0 |
Tunfisk, i olje, avrent, hermetisk |
24,6 |
3,3 |
0 |
Tunfisk, i vann, avrent, hermetisk |
24,5 |
1,2 |
0 |
Rogn, torsk, rå |
24,3 |
1,7 |
0 |
Ørret, filet, røkt |
24,2 |
14,2 |
0 |
Tunfisk, makrellstørje, rå |
24 |
1 |
0 |
Ørret, sjøørret, kokt |
23,6 |
3,9 |
0,1 |
Ørret, sjøørret, melpanert, stekt i fett |
23,6 |
8,2 |
3,2 |
Laks, oppdrett, skiver, kokt |
23,5 |
15,8 |
0 |
Laks, oppdrett, skiver, stekt i fett |
23,5 |
19,8 |
3,2 |
Reker, kokt |
23,3 |
0,8 |
0 |
Steinbit, kokt |
23,3 |
3,1 |
0 |
Laks, røkt |
23,2 |
8,2 |
0 |
Laks, vill, kokt |
23,2 |
13,6 |
0 |
Krabbe, kokt |
22,9 |
1,8 |
0 |
Krabbe, naturell, hermetisk |
22,9 |
1,8 |
0 |
Torsk lettsaltet, kokt |
22,6 |
0,4 |
0 |
Torsk, skiver, kokt |
22,6 |
0,4 |
0 |
Sild, røkt, bøkling |
22,5 |
10,4 |
0 |
Hyse, kolje, røkt, skiver, kokt |
22,4 |
0,7 |
0 |
Kamskjell, kokt |
22,4 |
1,4 |
0 |
Tunfisk, i olje, ikke avrent, hermetisk |
22,3 |
13,5 |
0 |
Makrell, mai-juni, stekt i fett |
22 |
10,6 |
3,2 |
Makrell, juli-sept (fet), stekt i fett |
21,9 |
27,6 |
3,2 |
Makrell, mai-juni, kokt |
21,9 |
6,4 |
0 |
Makrell, juli-sept (fet), kokt |
21,8 |
23,8 |
0 |
Sik, rå |
21,5 |
3 |
0 |
Horngjel, rå |
21,4 |
2,7 |
0 |
Sild, fetsild/sommersild, kokt |
21,3 |
31,3 |
0 |
Torsk filet, melpanert, stekt i fett |
21,3 |
4,7 |
2,6 |
Laks, filet, gravet |
21,2 |
9,2 |
2,8 |
Steinbit filet, melpanert, stekt i fett |
20,9 |
7,1 |
2,6 |
Hyse, kolje, kokt |
20,8 |
0,3 |
0 |
Sei, kokt |
20,6 |
0,4 |
0,4 |
Ørret oppdrett, skiver, melpanert, stekt i fett |
20,4 |
16,1 |
3,2 |
Håbrann, rå |
20,3 |
0,4 |
0 |
Ørret oppdrett, kokt |
20,3 |
12 |
0 |
Sild, fetsild/sommersild, melpanert, stekt i fett |
20,2 |
34 |
3,2 |
Uer lettsaltet, skiver, kokt |
20,2 |
3,3 |
0 |
Uer, kokt |
20,2 |
3,3 |
0 |
Ørret, sjøørret, rå |
20 |
3,3 |
0 |
Laks, oppdrett, rå |
19,9 |
13,4 |
0 |
Breiflabb filet, kokt |
19,8 |
0,1 |
0 |
Laks, vill, rå |
19,7 |
11,5 |
0 |
Makrell, varmrøkt |
19,5 |
24,1 |
0 |
Sei filet, melpanert, stekt i hard margarin |
19,5 |
4,4 |
2,6 |
Sei filet, melpanert, stekt i myk margarin |
19,5 |
4,4 |
2,6 |
Sei filet, melpanert, stekt i smør |
19,5 |
4,5 |
2,6 |
Sei filet, melpanert, stekt i uspesifisert fett |
19,5 |
4,7 |
2,6 |
Kveite, hellefisk, skiver, røkt, rå |
19,4 |
14,8 |
0 |
Sei filet, melpanert, stekt i soyaolje |
19,4 |
5,4 |
2,6 |
Kveite filet, melpanert, stekt i fett |
19,2 |
16,4 |
3,2 |
Kveite, skiver, kokt |
19,1 |
12,3 |
0 |
Røye, melpanert, stekt i fett |
19,1 |
12,6 |
3,2 |
Hyse kolje, røkt, skiver, rå |
19 |
0,6 |
0 |
Røye, stekt uten fett/grillet |
19 |
8,4 |
0 |
Sild, storsild/vintersild, kokt |
19 |
17,5 |
0 |
Makrell, mai-juni, rå |
18,6 |
5,4 |
0 |
Steinbit, rå |
18,6 |
2,5 |
0 |
Ål, røkt |
18,6 |
28 |
0 |
Makrell, juli-sept (fet), rå |
18,5 |
20,2 |
0 |
Gjedde, rå |
18,4 |
0,7 |
0 |
Brisling, i olje, hermetisk, avrent |
18,3 |
20,9 |
0 |
Hvitting, rå |
18,3 |
0,6 |
0 |
Makrell, kaldrøkt |
18,2 |
18,8 |
0 |
Seibiff, melpanert, med forstekt løk, kjøpt, stekt i fett |
18,1 |
4 |
7,8 |
Sild, storsild/vintersild, melpanert, stekt i fett |
18,1 |
21,4 |
3,2 |
Torsk, i skiver, rå |
18,1 |
0,3 |
0 |
Torsk, lettsaltet i skiver, rå |
18,1 |
0,3 |
0 |
Torsk, rå |
18,1 |
0,3 |
0 |
Åbor, rå |
18,1 |
1,3 |
0 |
Havål, rå |
18 |
5,2 |
0 |
Kamskjell, rå |
17,9 |
1,1 |
0 |
Pigghå, håbrann, rå |
17,9 |
6,4 |
0 |
Blåkveite, rå |
17,6 |
13,2 |
0 |
Lange, rå |
17,5 |
0,2 |
0 |
Fiskekarbonader, laks |
17,3 |
15,8 |
2,4 |
Ål, rå |
17,3 |
32,5 |
0 |
Ørret, oppdrett, rå |
17,2 |
10,2 |
0 |
Rogn, torsk, presset, hermetisk |
17,1 |
6,6 |
0 |
Uer, lettsaltet, rå |
17,1 |
2,8 |
0 |
Uer, rå |
17,1 |
2,8 |
0 |
Sild, fetsild, sommersild, rå |
17 |
25 |
0 |
Rødspette filet, kokt |
16,8 |
1,8 |
0 |
Hyse kolje, rå |
16,6 |
0,2 |
0 |
Sei, rå |
16,5 |
0,3 |
0 |
Sild, spekesild, utvannet |
16,5 |
16 |
0 |
Tunfisk, i gele, hermetisk |
16,5 |
0,4 |
0 |
Rogn, torsk, hermetisk, stekt i fett |
16,3 |
14,9 |
0 |
Kveite hellefisk, rå |
16,2 |
10,4 |
0 |
Torsk, filet, kavringpanert, rå |
16,2 |
2,7 |
2,3 |
Brosme, rå |
16,1 |
0,2 |
0 |
Fiskekarbonader, makrell |
16,1 |
15,2 |
2,4 |
Røye, rå |
16,1 |
7,1 |
0 |
Gaffelbiter, hermetisk |
16 |
16 |
8 |
Lomre, rå |
16 |
0,3 |
0 |
Lyr, rå |
16 |
0,2 |
0 |
Rødspette filet, melpanert, stekt i fett |
16 |
6 |
3,2 |
Piggvar, rå |
15,9 |
2,4 |
0 |
Blåskjell, hermetisk, avrent |
15,8 |
2,5 |
0 |
Breiflabb, rå |
15,8 |
0,1 |
0 |
Blålange, rå |
15,7 |
0,1 |
0 |
Torsk filet, kavringpanert, stekt i fett |
15,7 |
9,5 |
2,2 |
Seibiff, melpanert, med forstekt løk, fryst, kjøpt |
15,6 |
1,4 |
6,7 |
Akkar, tiarmet blekksprut, rå |
15,4 |
1,7 |
0 |
Snegler, hermetisk |
15,4 |
1,2 |
0 |
Hummer, kokt |
15,2 |
0,6 |
0 |
Sild, storsild, vintersild, rå |
15,2 |
14 |
0 |
Sei, filet, kavringpanert, rå |
15,1 |
2,7 |
2,3 |
Brisling, i tomat, hermetisk |
15 |
14,7 |
2,7 |
Kaviar, av lodderogn |
14,9 |
5,5 |
0 |
Reker, innbakt, forfritert, fryst |
14,8 |
10 |
18,6 |
Sjøtunge, rå |
14,8 |
0,5 |
0 |
Sei, filet, kavringpanert, stekt i fett |
14,6 |
9,5 |
2,2 |
Fiskekarbonader, sei |
14,4 |
4,9 |
2,4 |
Reker, innbakt, forfritert, stekt i soyaolje |
14,4 |
17,7 |
18 |
Seilaks, i olje, avrent |
14,2 |
11,3 |
0 |
Fiskekarbonader, sild |
14,1 |
20,8 |
2,4 |
Skate, rå |
14 |
0,2 |
0 |
Fiskegrateng med egg, ovnstekt |
13,5 |
8,7 |
4,1 |
Fiskepaté, laks |
13,5 |
13,8 |
4,3 |
Makrellfilet, i tomat, hermetisk |
13,4 |
23,1 |
5,2 |
Rødspette, rå |
13,4 |
1,4 |
0 |
Reker, i lake, avrent |
13,2 |
0,6 |
0 |
Fiskepinner, forfritert, fryst |
13 |
8,3 |
17,4 |
Krabbepinner, Crabsticks, fryst |
13 |
0,7 |
10,7 |
Rødspette, filet, kavringpanert, rå |
12,9 |
3,4 |
11,1 |
Fiskepinner, forfritert, stekt i smør |
12,7 |
14,6 |
17 |
Fiskepinner, forfritert, stekt i hard margarin |
12,6 |
14,5 |
16,9 |
Fiskepinner, forfritert, stekt i myk margarin |
12,6 |
14,5 |
16,9 |
Fiskepinner, forfritert, stekt i soyaolje |
12,6 |
16 |
16,9 |
Fiskepinner, forfritert, stekt i uspesifisert fett |
12,6 |
14,9 |
16,9 |
Torsk, panert, forfritert, ovnstekt uten fett |
12,6 |
9,7 |
18,2 |
Ansjos, hermetisk |
12,5 |
13,1 |
12,1 |
Fiskepaté, mager fisk |
12,5 |
6,9 |
4,3 |
Rødspette filet, kavringpanert, stekt i fett |
12,5 |
10,2 |
2,2 |
Brisling, rå |
12,4 |
17,6 |
0 |
Rognleverpostei, Svolvær-/Lofotpostei |
12,4 |
38,6 |
2,1 |
Torsk, forfritert, fryst, rå |
12 |
9,2 |
17,4 |
Torsk, panert, forfritert, stekt i fett |
11,7 |
15,8 |
16,9 |
Lutefisk, kokt |
11,5 |
0,4 |
0 |
Sild, kryddersild |
11,5 |
12 |
0 |
Lutefisk, tørr vare, rå |
11,4 |
0,3 |
0 |
Akkar, innbakt, forfritert, fryst |
11,2 |
10,1 |
18,6 |
Fiskegrateng med egg og makaroni, ovnstekt |
11,2 |
9 |
7,6 |
Torsk, panert, forfritert, fylt, ovnstekt uten fett |
11,1 |
7,1 |
10,1 |
Akkar, innbakt, forfritert, stekt i soyaolje |
10,9 |
17,8 |
18 |
Kreps, kokt |
10,7 |
1,3 |
0 |
Torsk, forfritert, fylt, fryst |
10,6 |
6,8 |
9,6 |
Kaviar, av torskerogn |
10,5 |
35,2 |
13,7 |
Blåskjell, rå |
10,4 |
1,4 |
0 |
Fiskekarbonader, mager fisk |
10,3 |
10,1 |
5,3 |
Gryte, torsk, med tomat |
10,3 |
1,9 |
1,7 |
Torsk, panert, forfritert, fylt, stekt i fett |
10,3 |
13,5 |
9,3 |
Gryte, sei, løk og paprikasaus |
10,1 |
3,4 |
4,6 |
Fiskeburger, panert, med brød, ost, saus, kjøpt |
9,6 |
11,3 |
24,2 |
Fiskegrateng med egg, ovnstekt, kjøpt |
9,5 |
3,9 |
10,3 |
Fiskeboller, kjølevare |
9,4 |
2 |
5,2 |
Østers, rå |
9,3 |
2,4 |
0 |
Fiskefarse, mager fisk, rå |
9,2 |
0,9 |
4,2 |
Rødspette, panert, forfritert, fylt, ovnstekt uten fett |
9,2 |
13,5 |
13,8 |
Fiskekaker, kjøpt |
9 |
4,5 |
8 |
Rødspette, fylt, forfritert, fryst |
8,8 |
12,9 |
13,2 |
Rødspette, panert, forfritert, fylt, stekt i fett |
8,6 |
19,4 |
12,8 |
Fiskegrateng, med egg, fryst, kjøpt |
8,5 |
3,5 |
9,2 |
Fiskegrateng uten egg, ovnstekt, kjøpt |
8,1 |
5,4 |
16,5 |
Fiskepudding |
8 |
2,3 |
7,1 |
Fiskepudding med fløte, fløtepudding |
7,9 |
5,7 |
6,9 |
Sild, sursild, innlagt, avrent |
7,8 |
11,1 |
20,8 |
Sild, kryddersild, innlagt, avrent |
7,6 |
10,6 |
24,5 |
Kabaret, med fiskepudding og reker |
7,4 |
1,1 |
1,7 |
Fiskegrateng, uten egg, fryst, kjøpt |
7,2 |
4,8 |
14,7 |
Fiskeboller, hermetisk, uten kraft |
7,1 |
0,6 |
6,6 |
Lever, torsk, kokt |
6,9 |
66,9 |
0 |
Kaviarmix |
6,8 |
53,1 |
9,2 |
Lever, torsk, rå |
6,2 |
60,3 |
0 |
Sild, marinert, sennepssild |
6,1 |
13,7 |
25,6 |
Sild, marinert, i majones/rømme |
5,5 |
22,7 |
20,8 |
Sildesalat, med potet |
3,2 |
2,5 |
9,1 |
|