Produkt, rangert etter proteininnhold: |
Protein % |
Fett % |
Karbohydrat % |
|
|
|
|
Tørrfisk |
78,5 |
1,4 |
0 |
Gamalost |
50 |
1 |
1 |
Baconcrisp |
47,9 |
46 |
0,2 |
Soyaprotein, teksturert |
43,2 |
5,4 |
17,6 |
Parmesan, ost |
41,6 |
30 |
3,7 |
Pultost |
39 |
1 |
0 |
Klippfisk, saltet og tørket |
37,8 |
1 |
0 |
Soyamel |
36,8 |
23,5 |
23,5 |
Gjær, tørrgjær |
35,6 |
1,7 |
3,5 |
Soyabønner, tørre |
34 |
17,7 |
18,9 |
Kalkun, brystfilet, uten skinn, ovnstekt |
33,5 |
0,7 |
0 |
Høne, filet, kokt |
33,3 |
0,9 |
0 |
Nøkkelost, lettere |
33 |
17 |
0 |
Hvitost, lettere, type Norvegia, Gulost |
32 |
16 |
0 |
Gås, kjøtt uten skinn, ovnstekt |
31,9 |
9,5 |
0 |
Jarlsberg ost, lettere |
31 |
16 |
0 |
Spekeskinke |
30,7 |
11,4 |
0 |
Akkar, tiarmet blekksprut, kokt |
30,2 |
3,3 |
0 |
Svin, stek uten fettrand, ovnsstekt |
30,2 |
4,4 |
0 |
Kalkun, kjøtt uten skinn, ovnstekt |
30,1 |
2,1 |
0 |
Mozzarella ost, lettere |
30 |
16 |
1 |
Pinnekjøtt, råvare |
29,8 |
37 |
0 |
Storfe, kjøtt, kokt |
28,9 |
10,7 |
0 |
Sveitser, ost |
28 |
28 |
0 |
Kylling, brystfilet, stekt uten fett |
27,9 |
1,3 |
0 |
Kylling, kjøtt uten skinn, ovnstekt |
27,9 |
2,6 |
0 |
Lam, lårsteik med mørbrad, ovnsstekt |
27,9 |
11,3 |
0 |
Rype, bryst uten skinn, ovnstekt |
27,7 |
5,7 |
0 |
Hvetekim |
27,4 |
9,3 |
25,1 |
Kylling, vinger med skinn, ovnstekt |
27,4 |
17,4 |
0 |
Kylling, kjøtt uten skinn, grillet |
27,3 |
5,9 |
0 |
Storfe, steik, roastbiff, rosa stekt |
27,3 |
3,7 |
0 |
Svin, koteletter, kam med fettrand, stekt |
27,2 |
18,8 |
0 |
Kylling, brystfilet, stekt i fett |
27,1 |
4,2 |
0 |
Edamer, ost |
27 |
27 |
0 |
Hvitost, type Norvegia, Gulost |
27 |
27 |
0 |
Hvitost, uspesifisert type |
27 |
26,7 |
0 |
Jarlsberg, ost |
27 |
27 |
0 |
Mozzarella, ost |
27 |
23 |
1 |
Nøkkelost |
27 |
27 |
0 |
Rogn, torsk, kokt |
27 |
1,9 |
0 |
Storfe, entrecôtekam, stekt |
26,7 |
13,7 |
0 |
Skinkerull, Westfalerskinke |
26,6 |
20 |
0 |
Sesamfrø, uten skall |
26,5 |
55 |
4,5 |
Storfe, ytrefilet, stekt |
26,5 |
3,6 |
0 |
Svin, koteletter, kam uten fettrand, stekt |
26,5 |
8,9 |
0 |
Kalkun, kjøtt med skinn, ovnstekt |
26,4 |
18,4 |
0 |
And, kjøtt uten skinn, ovnsstekt |
26,3 |
8,7 |
0 |
Fenalår |
26,2 |
23,1 |
0 |
Cheddar, ost |
26 |
32 |
0 |
Geitost hvit, av geit- og kumelk |
26 |
26 |
0 |
Kylling, kjøtt med skinn, grillet |
26 |
13,5 |
0 |
Norbo, ost |
26 |
28 |
0 |
St. Paulin, ost |
26 |
28 |
0 |
Svin, flatbiff, stekt |
25,9 |
3,3 |
0 |
Peanøtter |
25,8 |
46,1 |
12,5 |
Svin, stek, med fettrand, ovnsstekt |
25,6 |
19 |
0 |
Høne, kjøtt med skinn, kokt |
25,5 |
23,3 |
0 |
Kalkun brystfilet, uten skinn, rå |
25,3 |
1,4 |
0 |
Camembert ost, lettere |
25 |
11 |
0,1 |
Høne, filet, rå |
25 |
0,7 |
0 |
Svin, nakkekoteletter, stekt |
25 |
19,3 |
0 |
Peanøtter, salte |
24,8 |
53 |
7,7 |
Tunfisk, i olje, avrent, hermetisk |
24,6 |
3,3 |
0 |
Linfrø, knuste |
24,5 |
31 |
0 |
Tunfisk, i vann, avrent, hermetisk |
24,5 |
1,2 |
0 |
Lam, kotelett, stekt |
24,4 |
21,4 |
0 |
Rogn, torsk, rå |
24,3 |
1,7 |
0 |
Ørret, filet, røkt |
24,2 |
14,2 |
0 |
Morrpølse |
24 |
44,7 |
2,1 |
Port Salut, ost |
24 |
24 |
0 |
Tunfisk, makrellstørje, rå |
24 |
1 |
0 |
Bønner, mung, tørre |
23,9 |
1,1 |
38,3 |
Gås, kjøtt uten skinn, rå |
23,9 |
7,1 |
0 |
Kylling, brystfilet, rå |
23,8 |
1 |
0 |
Rype, bryst, uten skinn, rå |
23,8 |
4,9 |
0 |
Fårepølse |
23,7 |
25,5 |
2,1 |
Ørret, sjøørret, kokt |
23,6 |
3,9 |
0,1 |
Ørret, sjøørret, melpanert, stekt i fett |
23,6 |
8,2 |
3,2 |
Hval, rå |
23,5 |
2,4 |
0 |
Laks, oppdrett, skiver, kokt |
23,5 |
15,8 |
0 |
Laks, oppdrett, skiver, stekt i fett |
23,5 |
19,8 |
3,2 |
Kylling, kjøtt med skinn, ovnstekt |
23,3 |
17 |
0 |
Reker, kokt |
23,3 |
0,8 |
0 |
Steinbit, kokt |
23,3 |
3,1 |
0 |
Sylte |
23,3 |
24,6 |
0 |
Laks, røkt |
23,2 |
8,2 |
0 |
Laks, vill, kokt |
23,2 |
13,6 |
0 |
Rein, steik, rå |
23,2 |
2,4 |
0 |
Kylling, lårkjøtt med skinn, ovnstekt |
23,1 |
14,3 |
0 |
Burgerost |
23 |
28 |
0 |
Margarinost |
23 |
30 |
0,9 |
Taffelost, bacon |
23 |
25 |
0,3 |
Tran, Møllers Dobbel, kapsler |
23 |
66 |
0 |
Krabbe, kokt |
22,9 |
1,8 |
0 |
Krabbe, naturell, hermetisk |
22,9 |
1,8 |
0 |
Peanøttsmør |
22,7 |
53,7 |
12,6 |
Kalkun, kjøtt uten skinn, rå |
22,6 |
1,6 |
0 |
Torsk lettsaltet, kokt |
22,6 |
0,4 |
0 |
Torsk, skiver, kokt |
22,6 |
0,4 |
0 |
Kakaopulver |
22,5 |
21,9 |
11 |
Kalv, koteletter, rå |
22,5 |
3 |
0 |
Sild, røkt, bøkling |
22,5 |
10,4 |
0 |
Storfe, flatbiff, rå |
22,5 |
1,7 |
0 |
Hyse, kolje, røkt, skiver, kokt |
22,4 |
0,7 |
0 |
Kamskjell, kokt |
22,4 |
1,4 |
0 |
Gås, kjøtt med skinn, ovnsstekt |
22,3 |
44,8 |
0 |
Kylling, kjøtt uten skinn, rå |
22,3 |
2,1 |
0 |
Svin, familieribbe, stekt |
22,3 |
39,6 |
0 |
Tunfisk, i olje, ikke avrent, hermetisk |
22,3 |
13,5 |
0 |
Storfe, mørbrad, rå |
22,2 |
2,3 |
0 |
Storfe, rundstek, rå |
22,2 |
2 |
0 |
Storfe, ytrefilet, rå |
22,2 |
2,3 |
0 |
Svin, ytrefilet, rå |
22,2 |
1,8 |
0 |
Bønner, røde, tørre |
22,1 |
1,4 |
36,7 |
Bønner, brune, tørre |
22 |
1,5 |
44,6 |
Bønner, hvite, tørre |
22 |
1,6 |
41,4 |
Elg, steik, rå |
22 |
1,2 |
0 |
Erter, gule, tørre |
22 |
2,1 |
41,4 |
Kanin, rå |
22 |
4 |
0 |
Makrell, mai-juni, stekt i fett |
22 |
10,6 |
3,2 |
Svin, flatbiff, rå |
22 |
2 |
0 |
Makrell, juli-sept (fet), stekt i fett |
21,9 |
27,6 |
3,2 |
Makrell, mai-juni, kokt |
21,9 |
6,4 |
0 |
Storfe, bankekjøtt, rå |
21,9 |
4,1 |
0 |
Makrell, juli-sept (fet), kokt |
21,8 |
23,8 |
0 |
Squashfrø, gresskarfrø |
21,8 |
45,8 |
12,7 |
Storfe, bogstek, rå |
21,8 |
3,7 |
0 |
Hare, rå |
21,6 |
3 |
0 |
Kylling, med skinn, marinert, kjøpt, ferdigstekt |
21,6 |
10 |
0 |
Reinkjøtt, røkt |
21,5 |
3,1 |
0 |
Sik, rå |
21,5 |
3 |
0 |
Stabburpølse |
21,5 |
45 |
2,9 |
Horngjel, rå |
21,4 |
2,7 |
0 |
Kalv, steik, rå |
21,4 |
2,4 |
0 |
Lever, svin, rå |
21,4 |
3,4 |
0,8 |
Okserull |
21,4 |
9,1 |
0,1 |
Erter, kikerter, tørre |
21,3 |
5,4 |
42 |
Lam, flatbiff, rå |
21,3 |
2,1 |
0 |
Lam, ytrefilet, rå |
21,3 |
3,9 |
0 |
Salami, med mindre fett |
21,3 |
24,1 |
0 |
Sild, fetsild/sommersild, kokt |
21,3 |
31,3 |
0 |
Torsk filet, melpanert, stekt i fett |
21,3 |
4,7 |
2,6 |
Bayonneskinke, kokt |
21,2 |
15,9 |
0 |
Laks, filet, gravet |
21,2 |
9,2 |
2,8 |
Storfe, indrefilet, rå |
21,2 |
3,7 |
0 |
Kylling, brystfilet, med skinn, rå |
21,1 |
4,6 |
0 |
Mandler, skåldet |
21,1 |
55,8 |
6,9 |
Storfe, filetkam, rå |
21,1 |
9 |
0 |
Storfe, kam, rå |
21,1 |
8,6 |
0 |
Svin, skinkestek, rå |
21,1 |
3,1 |
0 |
Hjort, rå |
21 |
5 |
0 |
Høne, kjøtt uten skinn, rå |
21 |
6,3 |
0 |
Normanna, ost |
21 |
28 |
0 |
Kalkun, naturell/røkt |
20,9 |
0,5 |
0 |
Steinbit filet, melpanert, stekt i fett |
20,9 |
7,1 |
2,6 |
Hyse, kolje, kokt |
20,8 |
0,3 |
0 |
Lever, lam, rå |
20,7 |
4,1 |
2 |
Svin, indrefilet, rå |
20,7 |
3,6 |
0 |
Sei, kokt |
20,6 |
0,4 |
0,4 |
Lam, indrefilet, rå |
20,4 |
3,8 |
0 |
Ørret oppdrett, skiver, melpanert, stekt i fett |
20,4 |
16,1 |
3,2 |
Håbrann, rå |
20,3 |
0,4 |
0 |
Kylling, lår, med skinn, rå |
20,3 |
8,5 |
0 |
Lever, storfe, rå |
20,3 |
3,2 |
3,5 |
Solsikkefrø |
20,3 |
49,6 |
7,2 |
Ørret oppdrett, kokt |
20,3 |
12 |
0 |
Sild, fetsild/sommersild, melpanert, stekt i fett |
20,2 |
34 |
3,2 |
Storfe, bog, uten knoke, rå |
20,2 |
8,8 |
0 |
Storfe, kotelettkam, rå |
20,2 |
9,9 |
0 |
Uer lettsaltet, skiver, kokt |
20,2 |
3,3 |
0 |
Uer, kokt |
20,2 |
3,3 |
0 |
Reinsdyrpølse |
20 |
43 |
0 |
Ridderost |
20 |
38 |
0 |
Storfe, entrecôtekam, rå |
20 |
11,5 |
0 |
Ørret, sjøørret, rå |
20 |
3,3 |
0 |
Laks, oppdrett, rå |
19,9 |
13,4 |
0 |
Storfe, høyrygg, rå |
19,9 |
9,2 |
0 |
Breiflabb filet, kokt |
19,8 |
0,1 |
0 |
Kalkun, kjøtt med skinn, rå |
19,8 |
13,8 |
0 |
And, kjøtt uten skinn, rå |
19,7 |
6,5 |
0 |
Laks, vill, rå |
19,7 |
11,5 |
0 |
Wienersnitzel, rå |
19,7 |
15,8 |
5,8 |
Lam, lårstek, rå |
19,5 |
9,3 |
0 |
Lever, rein, rå |
19,5 |
4,1 |
3,3 |
Makrell, varmrøkt |
19,5 |
24,1 |
0 |
Salami |
19,5 |
35,3 |
0 |
Sei filet, melpanert, stekt i hard margarin |
19,5 |
4,4 |
2,6 |
Sei filet, melpanert, stekt i myk margarin |
19,5 |
4,4 |
2,6 |
Sei filet, melpanert, stekt i smør |
19,5 |
4,5 |
2,6 |
Sei filet, melpanert, stekt i uspesifisert fett |
19,5 |
4,7 |
2,6 |
Svin, knoke, rå |
19,5 |
8,1 |
0 |
Kveite, hellefisk, skiver, røkt, rå |
19,4 |
14,8 |
0 |
Lever, kylling, rå |
19,4 |
3,8 |
0,7 |
Sei filet, melpanert, stekt i soyaolje |
19,4 |
5,4 |
2,6 |
Karbonadedeig, rå |
19,3 |
3 |
0 |
Svin, bog, rå |
19,3 |
5,7 |
0 |
Kveite filet, melpanert, stekt i fett |
19,2 |
16,4 |
3,2 |
Kylling, vinge, kjøtt med skinn, rå |
19,2 |
12,2 |
0 |
Høne, kjøtt med skinn, rå |
19,1 |
17,5 |
0 |
Kveite, skiver, kokt |
19,1 |
12,3 |
0 |
Lam, lår med mørbrad, rå |
19,1 |
11,6 |
0 |
Røye, melpanert, stekt i fett |
19,1 |
12,6 |
3,2 |
Camembert, ost |
19 |
27 |
0 |
Gräddost |
19 |
38 |
0 |
Hamburgerrygg, kokt |
19 |
5,5 |
0 |
Hyse kolje, røkt, skiver, rå |
19 |
0,6 |
0 |
Magerost, smørbar, 3 % |
19 |
3 |
0 |
Røye, stekt uten fett/grillet |
19 |
8,4 |
0 |
Sild, storsild/vintersild, kokt |
19 |
17,5 |
0 |
Svin, kamkoteletter, rå |
19 |
14 |
0 |
Storfe, bibringe, rå |
18,9 |
14,8 |
0 |
Blod, okse, rå |
18,8 |
0,2 |
0 |
Kylling, kjøtt med skinn, rå |
18,6 |
13,6 |
0 |
Makrell, mai-juni, rå |
18,6 |
5,4 |
0 |
Steinbit, rå |
18,6 |
2,5 |
0 |
Ål, røkt |
18,6 |
28 |
0 |
Lam, bogstek, rå |
18,5 |
12,6 |
0 |
Makrell, juli-sept (fet), rå |
18,5 |
20,2 |
0 |
Sesampostei/-pasta, vegetarpålegg |
18,5 |
58,9 |
0,9 |
Svin, kamkotelett, uten fettrand, rå |
18,5 |
5,1 |
0 |
Svin, mørbrad, rå |
18,5 |
15,7 |
0 |
Gjedde, rå |
18,4 |
0,7 |
0 |
Lam, grytekjøtt, rå |
18,4 |
13,2 |
0 |
Brisling, i olje, hermetisk, avrent |
18,3 |
20,9 |
0 |
Hvitting, rå |
18,3 |
0,6 |
0 |
Lam, kotelett, rå |
18,3 |
17,1 |
0 |
Lam, sadel, rå |
18,3 |
17,1 |
0 |
Makrell, kaldrøkt |
18,2 |
18,8 |
0 |
Seibiff, melpanert, med forstekt løk, kjøpt, stekt i fett |
18,1 |
4 |
7,8 |
Sild, storsild/vintersild, melpanert, stekt i fett |
18,1 |
21,4 |
3,2 |
Torsk, i skiver, rå |
18,1 |
0,3 |
0 |
Torsk, lettsaltet i skiver, rå |
18,1 |
0,3 |
0 |
Torsk, rå |
18,1 |
0,3 |
0 |
Åbor, rå |
18,1 |
1,3 |
0 |
Fiskesuppe, Bergensk, pulver |
18 |
8,5 |
52 |
Havål, rå |
18 |
5,2 |
0 |
Hjerte, rå |
18 |
3,9 |
0 |
Lammerull |
18 |
17,4 |
0 |
Magerost, smørbar, 7 % |
18 |
7 |
0 |
Magerost, smørbar, 9 % |
18 |
9 |
0 |
Kamskjell, rå |
17,9 |
1,1 |
0 |
Kjøttdeig, rå |
17,9 |
13,2 |
0 |
Pigghå, håbrann, rå |
17,9 |
6,4 |
0 |
Pistasjnøtter, saltet |
17,9 |
55,4 |
8,2 |
Skinke, kokt |
17,9 |
3,5 |
0 |
Svin, skinke, med knoke, rå |
17,9 |
16,4 |
0 |
Cashewnøtter, uten salt |
17,7 |
48,2 |
18,1 |
Sesamfrø, med skall |
17,7 |
50 |
11,2 |
Blåkveite, rå |
17,6 |
13,2 |
0 |
Lam, fårikålkjøtt, rå |
17,6 |
17,7 |
0 |
And, kjøtt med skinn, ovnstekt |
17,5 |
49,7 |
0 |
Lange, rå |
17,5 |
0,2 |
0 |
Svin, nakkekoteletter, rå |
17,5 |
15,5 |
0 |
Fiskekarbonader, laks |
17,3 |
15,8 |
2,4 |
Ål, rå |
17,3 |
32,5 |
0 |
Ørret, oppdrett, rå |
17,2 |
10,2 |
0 |
Kalkun, rull, krydderskinke |
17,1 |
3,5 |
0 |
Rogn, torsk, presset, hermetisk |
17,1 |
6,6 |
0 |
Uer, lettsaltet, rå |
17,1 |
2,8 |
0 |
Uer, rå |
17,1 |
2,8 |
0 |
Brie, ost |
17 |
33 |
0 |
Buljongpulver |
17 |
4,5 |
9 |
Norzola, ost |
17 |
35 |
0 |
Sild, fetsild, sommersild, rå |
17 |
25 |
0 |
Svin, grillbein, rå |
17 |
19,9 |
0 |
Bogskinke, hermetisk |
16,8 |
7,2 |
0 |
Lam, lammeribbe, rå |
16,8 |
24,2 |
0 |
Rødspette filet, kokt |
16,8 |
1,8 |
0 |
Gås, kjøtt med skinn, rå |
16,7 |
33,6 |
0 |
Kylling, fritert, nuggets, dagligvare |
16,7 |
16,7 |
13,1 |
Medisterdeig, rå |
16,7 |
15,5 |
0 |
Hamburger, rå |
16,6 |
11,2 |
0 |
Hyse kolje, rå |
16,6 |
0,2 |
0 |
Kylling, fritert, nuggets, gatekjøkken |
16,5 |
12,9 |
14,2 |
Sei, rå |
16,5 |
0,3 |
0 |
Sild, spekesild, utvannet |
16,5 |
16 |
0 |
Tunfisk, i gele, hermetisk |
16,5 |
0,4 |
0 |
Hamburger, ekstra kjøtt, med brød, dressing mv, kjøpt |
16,4 |
13 |
16,5 |
Rogn, torsk, hermetisk, stekt i fett |
16,3 |
14,9 |
0 |
Kveite hellefisk, rå |
16,2 |
10,4 |
0 |
Svin, sideflesk, lettsaltet, stekt |
16,2 |
42,9 |
0 |
Torsk, filet, kavringpanert, rå |
16,2 |
2,7 |
2,3 |
Brosme, rå |
16,1 |
0,2 |
0 |
Fiskekarbonader, makrell |
16,1 |
15,2 |
2,4 |
Røye, rå |
16,1 |
7,1 |
0 |
Baconost, smørbar |
16 |
18 |
0 |
Gaffelbiter, hermetisk |
16 |
16 |
8 |
Kalverull |
16 |
8,5 |
2,7 |
Lomre, rå |
16 |
0,3 |
0 |
Lungemos, kjøpt |
16 |
14,5 |
1 |
Lyr, rå |
16 |
0,2 |
0 |
Rødspette filet, melpanert, stekt i fett |
16 |
6 |
3,2 |
Svin, bacon med svor, stekt |
16 |
49,9 |
0 |
Bankekjøtt, salt |
15,9 |
4,3 |
0 |
Piggvar, rå |
15,9 |
2,4 |
0 |
Blåskjell, hermetisk, avrent |
15,8 |
2,5 |
0 |
Breiflabb, rå |
15,8 |
0,1 |
0 |
Egg, eggeplomme, rå |
15,8 |
27,1 |
0,2 |
Blålange, rå |
15,7 |
0,1 |
0 |
|